torstai 5. huhtikuuta 2012

Muffinsseja, muffinsseja!





Vaikka pääsiäinen on tulossa, niin päätin silti tehdä vähän epäpääsiäismäisiä herkkuja pyhien kunniaksi: mustikka-valkosuklaa muffinsseja! Rakastan valkoista suklaata, joten laitoin muffinsseihin normaalia runsaamman määrän sitä. Lisäksi jätin ne suuriksi palasiksi, joten ne erottuvat hyvin syödessä. Mustikat laitoin taikinaan jäisinä, jotta ne värjäisivät mahdollisimman vähän taikinaa.


Mustikka-valkosuklaa muffinssit

200 g  Voita
2 1/2 dl  Sokeria
3  Munaa
1/2 dl  Maitoa
4 dl  Vehnäjauhoja
1 tl  Leivinjauhetta
1 tl  Vaniljasokeria
200g  Mustikoita
150 g Valkoista suklaata

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Sekoita varovasti käännellen joukkoon mustikat ja suklaa. Laita taikina muffinssivuokiin ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti